< Terug naar overzicht

Engelse dubbeldekker wit "Sarah"

 • Engelse dubbeldekker wit  "Sarah"

  Engelse dubbeldekker wit "Sarah"

  Aantal personen: 60
  Bouwjaar: 1965
  Kleur: Wit
  Starttarief (eerste 4 uur): € 525--
  Prijs per uur: € 85,--

  Een engelse witte dubbeldekker is helemaal 2017!

  Bij Trouwvervoer.nl huur je de mooiste engelse witte dubbeldekkers! En iedere bus heeft zijn eigen charme. Dit is Sarah, een mooie verschijning. Als je wit zegt dan heb je het toch nog over heel veel kleuren, we hebben ervoor gekozen om onze trouwbus créme wit te maken. Eigenlijk is het gebroken wit.

  Toch liever een andere trouwbus? Die hebben we ook. Een amerikaanse schoolbus in de tradionele kleuren of de Engelse stadsbus, ook een hele populaire trouwbus.

   

  Waarom een witte Engelse dubbeldekker?

  Er zijn al veel bruidsparen die gekozen hebben voor onze rode Engelse dubbeldekkers maar als je broer of zus al eerder getrouwd is wil je wel eens een andere bus op je bruiloft.  

  Kies voor iets unieks op je mooiste dag!

  Neem alle bruidsgasten gemakkelijk mee in onze ruime bus. Van het stadhuis naar de kerk, in sommige steden onmogelijk om te parkeren, dan is het reuze handig om met de bus te gaan. Iedereen op tijd!

  Er zijn 55 zitplaatsen en 10 staanplaatsen, totaal dus 65 personen die mee kunnen!

  Trouwvervoer.nl durft te beweren dat ze de mooiste Engelse dubbeldekkers van Nederland heeft. Kom kijken naar deze mooie witte engelse dubbeldekker en zie het verschil!

   

  Deze dubbeldekker is een grote uitvoering en voldoet aan de eisen van personenvervoer.

 • Neem contact op over deze bus

  (optioneel)
  - -