Terug naar overzicht

De meerwaarde van een bus van Trouwvervoer.nl

Geplaatst op woensdag 1 januari 2014

Deel dit bericht:

De meerwaarde van een bus van Trouwvervoer.nl

Waarom zouden we een bus huren?

Dat is een vaak gehoorde vraag. Toch menen wij dat een klassieke bus jullie bruiloft compleet maakt. Op deze dag heb je je familie vrienden en kennissen uitgenodigd om de dag met jullie mee te beleven. De makkelijkste manier om de groep in elkaar op te laten gaan is dan ze bij elkaar in de bus te zetten. Op die manier ontstaan de spontane gesprekken meteen. De kleinste kinderen rennen meestal meteen naar boven in een Engelse dubbeldekker want dat is toch wel een bijzondere ervaring.  Naast het gezellige aspect zijn er ook veel praktische overwegingen om een bus te gebruiken. Allereerst voorkomt het dat er mensen te laat op je bruiloft aankomen. maar wat denken jullie van de parkeerkosten die iedereen vaak moet maken, Het niet kunnen vinden van de trouwlocatie, elkaar kwijtraken als er met eigen vervoer wordt gereden. etc. etc.

 

De juiste bus kiezen!

Welke bus de juiste is hangt vaak af van het aantal personen maar ook smaak natuurlijk. Nog steeds is een witte bus huren erg in, maar een rode engelse dubbeldekker is toch ook erg origineel. Als jullie met wat minder personen zijn dan is  er al een bus beschikbaar van 20 personen.  Maar ook de engelse stadsbus is een zeer originele bus met een sixties interieur. Kortom iedere groep kan met de bus mee. 

 

Meer voor minder.

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om óók met de bus mee te reizen. Allereerst is het veel gezelliger, want hoe vaak hoor je niet dat de trouwdag maar half beleefd is door het bruidspaar vanwege alle verplichtingen. Als het bruidspaar met de bus meegaat is er nog gelegenheid met elkaar te spreken. Daarnaast wordt daarmee een trouwauto overbodig, en ook met de bus kunnen hele mooie bruidsfoto's gemaakt worden. Met plezier halen we 's nachts ook het bruidspaar en de gasten weer op en de cadeau's passen dan ook met gemak in de bus. Het past dus helemaal in deze tijd om een bus te gebruiken voor de daggasten maar zeker ook voor het bruidspaar!

 

Deel dit bericht: